Promotie naar 3e divisie!

Afgelopen zondag was alweer de laatste wedstrijd in de vierde divisie noord in Enschede. Een achtste teamtriathlon (750 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen) in en rond het Rutbeek. Na een goed zwemonderdeel waarbij Kristian, Joris, Wouter en Mark gelijktijdig als derde team het water uitkwamen werd deze trend voortgezet op de fiets. Het gat naar de nummer twee werd gedicht door het harde werk en opoffering van Joris. Mark, Kristian en Wouter konden het vervolgens na een snelle wissel bij het loop onderdeel afmaken en de tweede plek bemachtigen!

Na de finish werd het ineens nog spannend omdat Pikeur, de nummer twee in de overall standing, op de vijfde plaats leek te gaan finishen. Helaas voor ons schoven ze de laatste kilometer nog een plaats op en eindigde we net achter ze in de overall standing. Echter voor de vijfde keer op rij op het podium, overall derde van de vierde divisie Noord en dus promotie bemachtigd. Op naar de derde divisie komend seizoen!