Over Tri4Friends

Tri4Friends is de triathlonvereniging van vrienden, voor vrienden. De vereniging is in 2017 door Joris, Kristian, Mark en Wouter opgericht voor triatleten die zonder trainingsverplichtingen willen mee doen aan triathlons via een vereniging. De vereniging is van origine gevestigd in Amsterdam maar heeft leden van over het hele land.

Door de kleinschaligheid van onze vereniging, en om de contributie zo laag mogelijk te houden, bieden wij geen trainingsuren aan. Echter wordt er regelmatig op initiatief van de leden gezamenlijk gefietst, buiten gezwommen en wordt dit alles vaak gecombineerd met een rondje hardlopen.

In de zomer van 2018 hebben Tri4Friends en de Athletische Vereniging 1923 (AV’23) een samenwerking gestart ter oprichting van een tweede triatlonteam. Hiermee bieden we een laagdrempelige mogelijkheid voor hardlopers om kennis te maken met de triathlonsport [link].

Teamcompetities Triathlon

Tri4friends beschikt over twee competitieteams die in 2019 uitkomen in de NTB competitie tweede en vierde divisie Noord. De vriendenteams beschikken over een beetje talent, veel ambitie en heel veel enthousiasme. Bij inschrijving als lid bestaat de mogelijkheid aan het team deel te nemen in competitieverband.