Lidmaatschap

Tri4Friends kent slechts één vorm van lidmaatschap. Dit gewone lidmaatschap . Gewone leden kunnen aan alle trainingen deelnemen, uiteraard voor zover ze aansluiten bij hun capaciteiten en leeftijdscategorie e.d.. AV’23 is aangesloten bij de Atletiekunie (KNAU), de landelijke koepelorganisatie van atletiekclubs. De gewone leden van AV’23 zijn hierdoor automatisch KNAU-lid met een wedstrijd-licentie. Zij kunnen dus deelnemen aan alle officiële wedstrijden als AV’23-er. Dat geldt zowel voor loopevenementen als baanwedstrijden.

NB. Je persoonlijke gegevens zijn bij AV23 in goede handen. Lees bij Bescherming Persoonsgegevens Leden hoe dat werkt.

Aanmelden

Aanmelden kun je via het online inschrijfformulier onderaan deze pagina.

Na je aanmelding ontvang je van ons een welkomstmail met de benodigde informatie. Daarnaast krijg je een factuur van de ledenadministratie met de kosten van de contributie, de NTB-basislicentie + atletenlicentie en de inschrijfkosten.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld

Opzeggen

Opzegging door het lid dient schriftelijk of per email (info@tri4friends.nl) plaats te vinden vóór 1 november van het lopende verenigingsjaar. Het lidmaatschap wordt dan beëindigd per 1 januari van het nieuwe jaar. Pas na bevestiging van de ledenadministratie is de uitschrijving definitief.
Bij opzeggen ná 1 november is het lid voor het gehele volgende jaar contributieplichtig.